reede, 14. mai 2010

Nohune looming ja pidu

No ikka ei lükka küll edasi oma soolot. Pärast seda kui ma olin täiesti kindlalt otsustanud, et ma ei tee oma soolot kahe nädala pärast, läksin õhtupoolikul saali ja kõik lihtsalt tuli. Mul tuli meelde see üks harjutus pilguga ja üritasin teha olemasolevaid liikumisi selle harjutuse raames. Ja see käivitas kõik. Järsku sobis kõik kokku. Päris tervikut siiski ei tekkinud.
Aga siis oli meil muusikuga proov. Algul oli natuke kohmakas, aga ta tegi väga kihvte helisid. Tantsisin talle mitu korda ja asi hakkas aina jooksma. Tema jälgis mind ja mina hakkasin tema järgi tegema. On üks heli ja liikumine, mis teevad mind ära ütlemata õnnelikuks, K ütles, et ta kujutab siis alati ette, kuidas mul on kohutav peavalu.

Pidu oli kihvtim kui ma oleksin arvanud. Ma olin ka ainus meie kursuselt, kes nägi uut esindust lavale kutsutuna. Kaotasin oma telefoni ja tantsisin A-ga.  Siinkohal märkus iseendale: koolipäevadel ei jooda! Järgmine päev on väga halb balletti teha ja tõenäoliselt saad sa sellest pidutsemisest ebameeldiva nohu.

Ilus poiss tuleb võib-olla minu juurde öömajale. Võiks kasutada ära tema teadmisi ja jutustada näiteks Žižekist või Lacanist.

4 kommentaari:

  1. Tahaks näha. aega üldse ei ole, aga millal?

    VastaKustuta
  2. Kui ilusti...vast ikka saab...püüan otsida aega.

    VastaKustuta
  3. Sind ka.. aga loomingut mõtlesin (a)!

    VastaKustuta
  4. Mul läks meel nii heldeks, aga hoopis mu soolot tahad näha. Noh, selle kuupäev muutub kogu aeg, aga arvatavasti millalgi järgmine nädal. Oleneb muidugi ka mida mu õppejõud selle kohta ütleb.

    VastaKustuta