teisipäev, 19. jaanuar 2010

Head visuaalsed efektid!

Nüüd (tegelikult juba eelmine aasta), kus Spice Eestisse ka jõudis, siis tekkisid igasugu naljakad veebilehed, kus müüakse erinevaid meeli mõjutavaid aineid sellise meditatiivse jutu alt, nt (seda tuleb hästi malbe häälega lugeda) "Lõdvestuge loomulikult. See tee võtab teilt maha pinge, rahutuse ja depressiooni." See lihtsalt on nii mitmekihiliselt naljakas.

Ja muidugi mu isiklik lemmik (ärge unustage häält!):  
""Buldogi pillid" koosnevad suurepärasest taimede segust selleks, et aktiveerida Teie keha ja elustada Teie mõistust, aktiveerida energiat. Head visuaalsed efektid."


Või siiski:

"5HTP ja Serotoniin on loomulikud keemilised ained, mida toodavad meie kehad, et aidata reguleerida meie isu, tuju, seksuaalseid soove, und ja närvipinget. Need funktsioonid on tugevasti häiritud juhul.kui Serotoniini tase kehas on alanormis. Serotoniini tase muutub liialt madalaks, mille põhjuseks võivad olla: emotsionaalsed või füüsilised pinged, vale dieet või toidupuudus, vähesest füüsilisest treenitusest (aeroobika või muskulatuurne), alkoholist, kofeiinist või nikotiinist. Suurepärane valik peale rasket ööd!"


Toredad tegelased!

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar