neljapäev, 14. jaanuar 2010

Püksid sokkide sees

Viimasel ajal olen kuidagi eriti palju täheldanud, et püksisääri topitakse sokkide sisse. Ilmselt on see suurest talvest ja seetõttu keegi ei taha, et ta püksid märjad oleksid. Siiski, pean mainima, et kui mina gümnaasiumis niimoodi oma pükse ja sokke kandma hakkasin, olin ma üsna üksildane selles moes. Oli küll see üks tüüp, keda kuulsin sööklas ütlevat:
"Ma hakkan oma pükse sokkide sees kandma."
Kui temalt küsiti miks, siis ta vastas, et see on lahe.

Minu meelest ka, see näeb lahe välja. Lisaks ei määrdu ega lagune püksid enneaegselt. Nii et kellel veel püksid mööda maad lohisevad, on aeg muutuseks. Topi oma püks soki sisse!

---

Ja eile oli spontaanne saun I ja T juures. Lõpuks mängisime imagot, mille mina võitsin K-ga viiki.

Unes nägin, et J-i vanemad pahandasid minuga, et ma ei korista nende juures piisavalt. Istusin ja kuulasin, kuidas ta ema mulle seletas, et ma ikkagi peaksin natuke aitama nende peret. Ma tundsin end nii halvasti, et ma ei olnud seda teinud ja et mul enam selleks erilist võimalustki ei teki.

2 kommentaari:

  1. No selles mõttes, et üks põhikooli tüüp oli, blond siuke, kes nägi nii eriti tüütu välja (sokid, teksad ja nike plätud)... Aga ma siiski leian, et jaaaaa Eriti nüüd, kus mul on pikad villased põlvikud. Eva vanaema kudus talle isegi sukad;)

    VastaKustuta
  2. Need olid lihtsalt need plätud. Nike vist ei sobi sellise stiiliga;)

    VastaKustuta